Política de privacitat

Data: 2019.09.02

Fundació Residència Maranatha (“nosaltres”, “a nosaltres”, “el nostre”) opera el lloc web residenciamaranatha.org en endavant, el “Servei”, així com els seus Micro pàgines web o subdominis de residenciamaranatha.org.

Aquesta página us informa de les nostres polítiques en matèria de recopilació , ús i divulgació de dades personals quan utilitza el nostre i de les opcions de que disposa en relació amb aquestes dades.

Utilitzem les seves dades per prestar-li el servei i millorar-lo. A l’utilitzar el Servei, vostè accepta la recopilació i l’ús d’informació de conformitat amb aquesta política. Llevat que aquesta política de privacitat defineixi el contrari, els termes utilitzats en ella tenen els mateixos significats que les nostres Condicions generals, disponibles a residenciamaranatha.org/legal/

Definicions

Servei: Servei és el Lloc web residenciamaranatha.org principal, els seus Micro Llocs web o subdominis i totalitat de dominis operats per Fundació Residència Maranatha.

Dades personals: Dades personals significa les dades sobre una persona física viva que pot ser identificada a partir d’aquestes dades (o amb aquestes dades i una altra informació de la qual disposem o probablement podem disposar).

Dades d’ús: Dades d’ús són les dades recopilades automàticament, generats per l’ús del Servei o per la pròpia infraestructura del Servei (per exemple, la durada de la visita a una pàgina).

Galetes: Les galetes són petits arxius emmagatzemats en el seu dispositiu (ordinador o dispositiu mòbil).

Responsable del tractament: Responsable del tractament significa la persona física o jurídica (de manera individual o conjuntament amb altres persones) que determina les finalitats del tractament i la forma en la qual es tracta o tractarà qualsevol informació personal. A l’efecte de la present Política de privacitat, som Responsables del tractament de les seves Dades personals.

Encarregats del tractament (o Proveïdors de serveis): Encarregat del tractament (o Proveïdor de serveis) significa qualsevol persona física o jurídica que tracta les dades en nom del Responsable del tractament. Podem utilitzar els serveis de diversos Proveïdors de serveis a fi de tractar les seves dades de forma més eficaç.

Interessat (o Usuari): L’Interessat és qualsevol persona física viva que utilitza el nostre Servei i és el subjecte de les Dades personals.

Recopilació i ús de la informació

Recopilem diferents tipus d’informació amb diverses finalitats per a prestar-li el Servei i millorar-lo.

Tipus de dades recopilades:

DADES PERSONALS

Quan utilitzi el nostre Servei, és possible que li demanem que ens proporcioni determinada informació personalment identificable que podrà ser utilitzada per a contactar amb vostè o per a identificar-li («Dades personals»). La informació personalment identificable pot incloure, entre altres, la següent:

• Adreça d’e-mail
• Nom i cognoms
• Número de telèfon
• Adreça, localitat, província, codi postal, ciutat
• Galetes i dades d’ús

Podem utilitzar les seves Dades personals per a contactar amb vostè a fi de proporcionar-li fulles informatives, materials de màrqueting o promoció i una altra informació que pugui ser del seu interès. Pot optar per no rebre part o la totalitat d’aquestes comunicacions, fent clic en l’enllaç d’anul·lació de la subscripció, seguint les instruccions proporcionades en el missatge d’e-mail que li enviem o contactant amb nosaltres.

DADES D’ÚS

També recopilem informació sobre la forma en la qual s’accedeix i utilitza el Servei («Dades d’ús»). Aquestes Dades d’ús poden incloure informació com l’adreça del protocol d’Internet del seu ordinador (per exemple, adreça IP), tipus de navegador, versió del navegador, les pàgines que visita del nostre Servei, l’hora i la data de la seva visita, el temps que passa en aquestes pàgines, identificadors exclusius de dispositius i altres dades de diagnòstic.

DADES DE LOCALITZACIÓ

Podem utilitzar i emmagatzemar informació sobre la seva localització, si ens autoritza a fer-ho («Dades d’ubicació»). Utilitzem aquestes dades per a oferir funcions del nostre Servei, per a millorar-lo i personalitzar-lo.
Vostè pot activar o desactivar els serveis de localització quan utilitza el nostre Servei en qualsevol moment, a través de la configuració del seu dispositiu.

DADES DE GALETES I SEGUIMENT

Utilitzem galetes i tecnologies de seguiment similars per a rastrejar l’activitat del nostre Servei i mantenir determinada informació.
Les galetes són arxius amb una petita quantitat de dades que poden incloure un identificador exclusiu anònim. Les galetes són enviades al seu navegador des d’un lloc web i s’emmagatzemen en el seu dispositiu. Altres tecnologies de seguiment també utilitzades són balises, etiquetes i scriptsper a recopilar i rastrejar la informació, així com per a millorar i analitzar el nostre Servei.
Vostè pot ordenar al seu navegador que rebutgi totes les galetes o que li avisi quan s’envia una galeta. No obstant això, si no accepta galetes, és possible que no pugui utilitzar algunes parts del nostre Servei.
Exemples de Galetes que utilitzem:
• Galetes de sessió. Utilitzem Galetes de sessió per a operar el nostre Servei.
• Galetes de preferència. Utilitzem Galetes de preferència per a recordar les seves preferències i diversos ajustos.
• Galetes de seguretat. Utilitzem Galetes de seguretat per a finalitats de seguretat.

Anglès
Occità/Aranès
Romanès
Francès
Portuguès
Aragonès

Ús de dades

Fundació Residència Maranatha utilitza les dades recopilades amb diverses finalitats:
• Subministrar i mantenir el nostre Servei.
• Notificar-li canvis en el nostre Servei.
• Permetre-li participar en funcions interactives del nostre Servei quan decideixi fer-lo.
• Prestar assistència al client.
• Recopilar anàlisi o informació valuosa que ens permetin millorar el nostre Servei.
• Controlar l’ús del nostre Servei.
• Detectar, evitar i abordar problemes tècnics.
• Oferir-li notícies, ofertes especials i informació general sobre altres béns, serveis i esdeveniments que podem oferir i que són similars als que ja ha adquirit o sobre els quals ha realitzat consultes, tret que hagi optat per no rebre aquesta informació.

Base legal per al tractament de dades personals de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)
Si vostè es troba en l’Espai Econòmic Europeu (EEE), la base legal de Fundació Residència Maranatha per a recopilar i utilitzar la informació personal descrita en aquesta Política de privacitat depèn de les Dades personals que recopilem i del context específic en el qual la recopilem.

Fundació Residència Maranatha pot tractar les seves Dades personals pel següent:

• Executar un contracte amb vostè.
• Vostè ens ha donat permís per a fer-ho.
• El tractament afavoreix als nostres interessos legítims i no és contrari als seus drets.
• Per a complir la llei.

Final del formulario

Conservació de les dades

Fundació Residència Maranatha conservarà les seves Dades personals únicament el temps necessari per a les finalitats recollides en aquesta Política de privacitat. Conservarem i utilitzarem les seves Dades personals en la mesura en què resulti necessari per a complir les nostres obligacions legals (per exemple, si estem obligats a conservar les seves dades per a complir la legislació aplicable), resoldre conflictes i executar les nostres polítiques i acords legals.

Fundació Residència Maranatha també conservarà les Dades d’ús amb finalitats de l’anàlisi interna. En general, les Dades d’ús es conserven durant menys temps, excepte quan aquestes dades s’utilitzin per a reforçar la seguretat o per a millorar la funcionalitat del nostre Servei, o quan estiguem legalment obligats a conservar aquestes dades durant períodes de temps més prolongats.

Transferència de dades

La seva informació, incloent Dades personals, pot ser transferida a —i mantinguda en— ordinadors localitzats fora del seu estat, província, país o una altra jurisdicció governamental on les lleis de protecció de dades poden diferir de les de la seva jurisdicció.
Si vostè es troba fora d’Espanya i decideix facilitar-nos informació, tingui en compte que nosaltres transferim les dades, incloent Dades personals, a Espanya i que els tractem allà.
La seva acceptació d’aquesta Política de privacitat seguida del seu enviament d’aquesta informació representa que està d’acord amb aquesta transferència.
Fundació Residència Maranatha emprendrà totes les mesures raonables necessàries per a garantir que les seves dades siguin tractades de manera segura i de conformitat amb aquesta Política de privacitat i no es realitzarà cap transferència de les seves Dades personals a una organització o país, tret que existeixin uns controls adequats establerts incloent la seguretat de les seves dades i una altra informació personal

Divulgació de dades

Divulgació per obligació legal

En determinades circumstàncies, Fundació Residència Maranatha pot estar obligada a divulgar les seves Dades personals quan així ho exigeixi la legislació o en resposta a sol·licituds vàlides d’autoritats públiques (per exemple, un tribunal o un organisme públic).

Requisits legals

Fundació Residència Maranatha pot divulgar les seves Dades personals de bona fe quan consideri que aquesta acció és necessària per al següent:

• Complir una obligació legal.
• Protegir i defensar els drets o béns de Fundació Residència Maranatha.
• Prevenir o investigar possibles infraccions en relació amb el Servei.
• Protegir la seguretat personal d’usuaris del Servei o del públic.
• Protegir-se enfront de conseqüències legals.

Seguretat de les dades

La seguretat de les seves dades és important per a nosaltres, però recordi que cap mètode de transmissió per Internet o mètode d’emmagatzematge electrònic resulta 100% segur. A pesar que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per a protegir les seves Dades personals, no podem garantir la seva seguretat absoluta.

Els seus drets de protecció de dades de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Si vostè resideix en l’Espai Econòmic Europeu (EEE), té determinats drets en matèria de protecció de dades. Fundació Residència Maranatha pretén emprendre mesures raonables perquè vostè pugui corregir, modificar, suprimir o limitar l’ús de les seves Dades personals.
Si desitja ser informat de les Dades personals que mantenim sobre vostè i si desitja ser eliminat dels nostres sistemes, contacti amb nosaltres.

En determinades circumstàncies, té els següents drets en matèria de protecció de dades:

El dret a accedir, actualitzar o suprimir la informació que tenim sobre vostè. Sempre que sigui possible, vostè pot accedir, actualitzar o sol·licitar la supressió de les seves Dades personals directament dins de la secció de configuració del seu compte. Si no pot realitzar aquestes accions vostè mateix, contacti amb nosaltres perquè l’ajudem.

El dret de rectificació. Té dret al fet que la seva informació sigui rectificada si aquesta informació és inexacta o incompleta.

El dret d’oposició. Té el dret a oposar-se al fet que tractem les seves Dades personals.

El dret a la limitació. Té dret a sol·licitar que limitem el tractament de les seves dades personals.

El dret a la portabilitat de les dades. Té dret al fet que se li faciliti una còpia de les dades que mantenim sobre vostè en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.

El dret a retirar el seu consentiment. Té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment quan Fundació Residència Maranatha s’hagi basat en el seu consentiment per a tractar les seves dades personals.
Tingui en compte que és possible que li demanem que verifiqui la seva identitat abans de respondre a aquestes sol·licituds.
Té dret a presentar una reclamació a una autoritat de control en relació amb la nostra recopilació i ús de les seves Dades personals. Per a més informació, contacti amb nosaltres mitjançant l’email: direccio@residenciamaranatha.org

Proveïdors de serveis

Podem contractar a persones físiques i jurídiques terceres per a facilitar el nostre Servei («Proveïdors de serveis»), perquè prestin el Servei en el nostre nom, perquè subministrin serveis relacionats amb el Servei o perquè ens ajudin a analitzar com s’utilitza el nostre Servei.
Aquests tercers tenen accés a les seves Dades personals únicament per a fer aquestes tasques en el nostre nom i estan obligats a no divulgar-los ni utilitzar-los amb cap altra fi.

Anàlisi

Podem utilitzar Proveïdors de serveis tercers per a controlar i analitzar l’ús del nostre Servei.
Google Analytics
Google Analytics és un servei d’analítica web ofert per Google que rastreja i informa del trànsit dels llocs web. Google utilitza les dades recopilades per a rastrejar i controlar l’ús del nostre Servei. Aquestes dades són compartides amb altres serveis de Google. Google pot utilitzar les dades recopilades per a contextualitzar i personalitzar els anuncis de la seva pròpia xarxa de publicitat.
Pot optar per que la seva activitat en el Servei no estigui disponible per a Google Analytics instal·lant el complement d’inhabilitació per al navegador. Aquest complement evita que el Javascript de Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) comparteixi informació amb Google Analytics sobre l’activitat de les visites.

Per a més informació sobre les pràctiques de privacitat de Google, visiti la pàgina web de Privacitat i Condicions de Google:
https://policies.google.com/privacy?hl=en


Enllaços a altres llocs

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs no operats per nosaltres. Si fa clic en l’enllaç d’un tercer, serà dirigit al lloc d’aquest tercer. Li recomanem encaridament que revisi la Política de privacitat de tots els llocs que visiti.
No tenim cap control ni assumim cap responsabilitat respecte al contingut, les polítiques o pràctiques de privacitat de llocs o serveis de tercers.

Privacitat del menor

El nostre servei no està dirigit a cap menor de 18 anys (d’ara endavant, «Menor»).
No recopilem de manera conscient informació personalment identificable de menors de 18 anys. Si és vostè un pare/mare o tutor i té coneixement que el seu fill ens ha facilitat Dades personals, contacti amb nosaltres. Si tenim coneixement que hem recopilat Dades personals de menors sense verificació del consentiment parental, prenem mesures per a eliminar aquesta informació dels nostres servidors.


Canvis en aquesta Política de privacitat

Podem actualitzar la nostra Política de privacitat periòdicament. Li notificarem qualsevol canvi publicant la nova Política de privacitat en aquesta pàgina.
L’informarem a través de l’e-mail i/o d’un avís destacat sobre el nostre Servei abans que el canvi entri en vigor i actualitzarem la «data efectiva» en la part superior d’aquesta Política de privacitat.
Li recomanem que revisi aquesta Política de privacitat periòdicament per a comprovar si s’ha introduït algun canvi. Els canvis en aquesta Política de privacitat entren en vigor quan es publiquen en aquesta pàgina.


Contacti amb nosaltres

Si té alguna pregunta sobre aquesta Política de privacitat, contacti amb nosaltres per e-mail: direccio@residenciamaranatha.org

Doneu als vostres éssers estimats una atenció de qualitat en la qual podeu confiar

La Fundació Maranatha és una institució privada sense ànim de lucre que disposa de places de residència privada i places col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya, oferint servei de centre de dia i residència assistida.

Contacte

©Copyright 2022. Residència Maranatha. All Rights Reserved | Disseny web beta!ent